U bent hier : Home » Klantenservice Inloggen   Registreren
HouseTableCooking
R. Schumanlaan 23, postbus 2
1932 Sint-Stevens-Woluwe

BE 0431 557 057

info@housetablecooking.com

+32­ 473 83 42 92
 
Mijn profiel
Hoe kan ik inloggen?
Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u rechts bovenaan de website 'inloggen' staan. Inloggen kunt u doen door op 'inloggen' te klikken en vervolgens uw persoonlijk e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Druk vervolgens op de knop 'inloggen'.
Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u rechts bovenaan de website 'inloggen' staan. Bent u reeds ingelogd dan ziet u bovenaan de website 'mijn profiel' staan. Klik op 'mijn profiel' of log in om toegang te krijgen tot uw persoonlijk profiel. Vervolgens kunt u kiezen voor 'profiel'. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op de knop 'opslaan'.
Hoe kan ik registreren?
Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u bovenaan de website 'registreren' staan. Registreren kunt u doen door op 'registreren' te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Druk vervolgens op de knop 'registreren' en volg de instructies.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
Indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u steeds een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga hiervoor naar de pagina 'inloggen' en klik op 'wachtwoord vergeten'. Vervolgens kunt u het door u op deze website gebruikte e-mailadres invullen om zo een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit systeem werkt volledig automatisch. U kunt dus in slechts enkele minuten een nieuw wachtwoord aanvragen.
Ik krijg een melding dat mijn profiel nog niet geactiveerd werd. Wat nu?
Na het registreren op de website dient uw profiel geactiveerd te worden alvorens u kunt inloggen. Na het registreren wordt er automatisch een e-mail verzonden naar het door u gekozen e-mailadres. Aan de hand van de instructies in die e-mail kunt u zelf uw profiel activeren en vervolgens inloggen.
Terug naar boven
Diversen
Kan ik jullie contacteren?
U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail contacteren. Klik hiervoor bovenaan of onderaan de website op 'contact'. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen.
Terug naar boven